Staan er fouten op de site?

Wij hebben de informatie op deze website met veel zorg opgesteld. Ons doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Maar natuurlijk kan er altijd ergens een fout staan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout. Ook mogen wij de informatie op deze site altijd veranderen. Uw en onze rechten en verplichtingen staan in de polisvoorwaarden. Staat hierin wat anders dan op deze website? Dan gelden de polisvoorwaarden.

Doet de site het niet (goed)?

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze site goed werkt voor alle bezoekers. Doet de site het niet (goed)? Dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Bijvoorbeeld als er een storing is. Of als internet het om een andere reden niet goed doet. Doet onze website het niet (goed)? Stuur dan een e-mail naar: denkvooruit@interpolis.nl .

Wat als u ons een e-mail stuurt?

Wij proberen zo snel mogelijk te reageren. Dit geldt ook voor andere berichten die u ons elektronisch of per post stuurt.

Verwijzen wij naar andere sites?

Verwijzen wij op onze site of ergens anders naar andere sites? Dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.